Akkerstraat 16 Leeuwarden

vraagprijs

€ 229.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte84 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1950
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In de gezellige en kindvriendelijke woonwijk "Achter de Hoven" bieden wij te koop aan deze karakteristieke, gemoderniseerde en goed onderhouden tussenwoning op 131m2 eigen grond. De woning heeft een woonoppervlakte van 80m2, is eigentijds en goed geisoleerd (label C) en wordt verwarmd door middel van een eigen CV installatie. De woning heeft een prachtige doorzonwoonkamer met erker en schuifpui en een gesloten keuken in de uitbouw aan de achterzijde. De achtertuin (noord) is maar liefst 12 meter diep, bereikbaar via een steeg/achterom en je kunt er altijd zon vinden. In de achtertuin staat een eigen stenen (fietsen)berging waar je voldoende spulletjes kunt opbergen.

Het is een ideale woning voor starter(s) op de woningmarkt!

De woning beschikt onder andere over een dakkapel aan de voor- en achterkant, 2 slaapkamers en een moderne badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en een vaste wastafel . De slaapkamers en badkamer hebben een extra ruimte met mooie lichtinval door de dakkapellen aan voor- en achter zijde van de woning.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie en plattegrond voor een complete indruk van deze fraaie woning. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING:
Begane grond: entree, gang met toilet en meterkast. Trapopang naar de verdieping, trapkast. Woonkamer met mooie vloer en strakke wanden en plafonds en schuifpui (kunststof). De ruime keuken bevindt zich in de aanbouw aan de achterkant van de woning. Achterdeur naar de diepe achtertuin met zonneterras en een stenen fietsenberging. Steeg/achterom.

1e verdieping: overloop met dakraam en aangrenzend 2 slaapkamers en de badkamer. Deze vertrekken zijn allemaal zijn voorzien van een dakkapel en daardoor dus extra ruimte. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en een 2e toilet. Spiltrap naar:

2e verdieping/zolder: bergruimte met dakraam en mogelijkheid 3e slaapkamer (stahoogte 2.05).

BIJZONDERHEDEN
- 80m2 woonoppervlakte
- Wand-, vloer- en dakisolatie (2022)
- Verwarming door middel van CV
- Energielabel C
- Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen (2022)
- Nieuwe elektra en meterkast (2022)
- Schilderwerk buitenom 2023-2024
- Eigen steeg/achterom
- Kindvriendelijke wijk nabij veel openbare voorzieningen

DISCLAIMER
De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

TOELICHTINGSCLAUSULE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen