Binnentun 6 Goutum

vraagprijs

€ 369.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte148 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1978
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Aan de rand van het "oude" Goutum en in een rustige, groene woonomgeving bieden wij te koop aan deze fraaie en ruime geschakelde EENGEZINSWONING met aangebouwde GARAGE en een diepe, zonnige diepe ACHTERTUIN op het zuiden van ruim 20 meter diep. In totaal zijn er 5 slaapkamers waarvan 3 op de eerste verdieping en 2 op de grote zolder. De ruime doorzonwoonkamer met open keuken zijn voorzien van grote raampartijen en daardoor is de lichtinval in de woning optimaal en erg sfeervol. De achtertuin heeft diverse zonneterrassen en biedt door de groene aanleg veel privacy. Je kunt er op ieder moment van de dag heerlijk van de zon genieten. Je hebt het gevoel dat je buitenuit woont maar toch met alle voorzieningen en het stadscentrum van Leeuwarden dichtbij. Kortom, het beste van 2 werelden!

Verwarming vindt plaats via een eigen CV installatie (Atag, bouwjaar 2018) en de kozijnen zijn voorzien van isolatieglas en enkel glas. Er is muur-, dak en vloerisolatie aanwezig. De woning heeft energielabel C. De totale perceelgrootte is 344m2 en de woonoppervlakte bedraagt 148m2.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegronden en de 3D tour geven een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond:
entree met overkapping, ruime hal met garderobe, meterkast, toilet en fonteintje en vaste trap naar 1e verdieping. Ruime en heerlijk lichte doorzonwoonkamer van 38m2 met open haardpartij, tuindeur, open keuken in hoekopstelling en deur naar de inpandige bijkeuken met wasmachine opstelling en toegang tot de ruime garage. De ruim 20 meter diepe achtertuin op het zuiden en is prachtig groen aangelegd. Je kunt hier heerlijk de hele dag volop van de zon genieten.

1e verdieping:
overloop met aangrenzend 3 royale slaapkamers waarvan 1 aan de voorkant over de volle breedte van de woning. Volledig betegelde, keurig onderhouden badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel. Vanaf de overloop is het separate toilet bereikbaar. Vaste trap naar:

2e verdieping:
overloop met opstelplaats van de CV ketel en 2 slaapkamers (1 aan de voorkant en 1 aan de achterkant). Veel opbergruimte achter de knieschotten.

KENMERKEN
- Mooie en rustige woonstand in Goutum nabij alle voorzieningen
- Royale doorzonwoonkamer met prachtig lichtinval
- Totaal 5 slaapkamers
- Ruim 20 meter diepe en groen aangelegde achtertuin met veel privacy en een achteringang
- Aangebouwde garage
- Muur-, vloer- en dakisolatie
- Verwarming door middel van een eigen CV (Atag, 2018)
- Energielabel C

DISCLAIMER
Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen