De Foarke 17 Menaam

vraagprijs

€ 425.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte155 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2006
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op fraaie woonstand aan de rand van het dorp "Menaam" bieden wij TE KOOP aan deze volledig gemoderniseerde, royale en energiezuinige 2-ONDER-1-KAPWONING (bouwjaar 2006) met eigen carport en 15 zonnepanelen. Er zijn in totaal 4 ruime slaapkamers waarvan 1 op de grote zolder, een moderne badkamer en veel bergruimte waaronder in de grote bijkeuken. Deze was voorheen in gebruik als garage en is in 2021 volledig bij de woning getrokken.

Door de mooie rode gevelsteen, het grote dakoverstek en de grote erker aan de voorkant krijgt de woning een stoere, degelijke jaren '30 uitstraling. Verwarming vindt plaats door middel van een eigen cv-ketel (2020) en er is vloerverwarming aanwezig.

De achtertuin is in 2021 aangelegd en voorzien van een houten berghok, overkapping en mooie beplanting. De achtertuin ligt op het zonnige zuidoosten en heeft veel privacy. Bijkomend voordeel is dat de tuin bereikbaar is via een achterom op eigen erf. Rondom de woning is er ook veel speelruimte voor kinderen door het volop aanwezige openbare groen. Kortom, de ideale gezinswoning!

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie en plattegronden voor een complete indruk van deze mooie woning! Geinteresseerd? Vraag dan een bezichtiging aan via www.franshettema.nl of bel met ons kantoor: 058-7600850.

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: zij-entree, ruime hal met toilet, meterkast en vaste trap. Ruime, L-vormige woonkamer met grote erker, PVC-vloer met vloerverwarming en een prachtige, moderne keuken (2020) voorzien van koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en quooker (alle apparatuur is van Whirlpool). Vanuit de woonkamer heb je via de dubbele tuindeuren toegang tot de zonnige achtertuin en via een inpandige deur in de keuken kom je in de grote bijkeuken (voorheen garage). Aan de voormalige garage is een grote carport bevestigd.

Eerste verdieping: overloop met aangrenzend 3 ruime slaapkamers en de moderne badkamer (2020) voorzien van douche, 2e toilet, badkamermeubel met dubbele wastafels en elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping: bereikbaar via een vaste trap. Overloop, 4e slaapkamer met lichtinval via een groot Velux-dakraam en extra bergruimte. Opstelplaats voor de CV ketel (Nefit, juli 2020).

KENMERKEN:
- moderne woning (2006) met fraaie en strakke wand- en vloerafwerking
- moderne isolatievoorzieningen
- 15 zonnepanelen
- moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur
- wateronderharder-systeem
- schilderwerk buitenom 2018 en in 2023 en 2024 onderhoud uitgevoerd
- strakke wand en vloerafwerking (waaronder stucwerk en pvc vloeren boven en beneden)
- vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer
- de garage is in 2021 getransformeerd tot een praktische bijkeuken met aansluiting witgoed en wasdroger

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen