Groningerstraat 12 Leeuwarden

vraagprijs

€ 185.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte85 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1928
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

BETAALBARE STARTERSWONING op een leuke woonstand nabij het stadscentrum van Leeuwarden. De aan de achterkant recht opgetrokken woning heeft een ruime, lichte voor- en achterkamer en een heerlijke beschutte stadstuin met steeg/achterom. Op de verdieping zijn er in totaal 2 slaapkamers waarvan 1 met een grote dakkapel, een nette doucheruimte en een grote keukenruimte. Verwarming door middel van een eigen CV ketel (Atag, bjr 2020) met radiatoren en houten kozijnen met isolatieglas.

Op een aantal punten in de woning moeten nog wel een moderniseringsslag worden gemaakt, maar dat is meer dan de moeite waard. Kortom, de ideale woning voor jou!

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie en plattegrond voor een complete indruk van deze leuke (starters)woning. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: hal/entree met meterkast, trapopgang en toilet. Voor- en achterkamer met trapkast en beide kamers voorzien van een schouw. De voor- en achterkamer kunnen worden samengevoegd waardoor er een grote woonkamer ontstaat. Achterdeur naar de besloten stadstuin (zuidwest) waar je heerlijk van de zon kunt genieten. De tuin is bereikbaar via de steeg en er is ruimte voor het plaatsen van een (fietsen)berging.

1e verdieping:
Ruime overloop met grote keuken, opstelplaats voor wasmachine en CV ketel en de doucheruimte. Veel licht door een grote lichtkoepel. Er zijn 2 grote slaapkamers over de volle breedte van de woning. De achterste slaapkamer is recht opgetrokken en de voorste slaapkamer is voorzien van een grote dakkapel.

DISCLAIMER
De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

TOELICHTINGSCLAUSULE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen