Groningerstraatweg 210 Leeuwarden

vraagprijs

€ 349.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte121 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1929
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Nabij het stadscentrum ROYAAL EN KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND HERENHUIS met 5 slaapkamers, een heerlijke diepe achtertuin van maar liefst 22 meter diep (zuidoost), een open woonkeuken en royale bijkeuken en een grote woonkamer met erker en open haard. De woning is (gedeeltelijk) voorzien van dubbel- en HR glas en een eigen CV-ketel met radiatoren. Het perceel is 268m2 groot (eigendom) inclusief de eigen steeg naast de woning. De woonoppervlakte is bijna 121m2 en de inhoud circa 450m3.

Deze woning verdient de nodige aandacht en modernisering, maar dat is meer dan de moeite waard! Zonnepanelen zijn er nog niet, maar die zijn eenvoudig aan te brengen waardoor je een echte verduurzamingsslag kunt maken. Overweeg dan ook om de vloer en de spouwmuren gelijk te isoleren en andere energiebesparende maatregelen uit te voeren. U kunt namelijk deze verduurzamingsplannen voordelig meenemen in uw nieuwe hypotheek!

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegronden en de 3D tour geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
entree, hal, ruime hal, kelder, trapopgang naar 1e verdieping. Doorzonkamer met erker en een open keuken. Deels inpandige en deels uitgebouwde moderne bijkeuken en volledig betegeld toilet. Toegang naar de prachtige en zonnig gelegen achtertuin van 22 meter diep, voorzien van een vrijstaande houten berging. Eigen achterom via de langs de woning lopende steeg.

1e verdieping: overloop met aangrenzend 3 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer aan de voorkant heeft toegang tot een balkon en is voorzien van veel vaste kastruimte. Droogplat bereikbaar vanuit de badkamer. Vaste trap naar:

2e verdieping: overloop met aangrenzend 2 slaapkamers met dakkapel en veel opbergruimte achter de knieschotten. Separate 2e doucheruimte en CV ketel-opstelling.

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen