Groningerstraatweg 41 Leeuwarden

vraagprijs

€ 450.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte213 m²
EnergielabelF
Bouwperiode1935
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Wat in de 50'er en 60'er jaren van de vorige eeuw met recht en reden een "ruim bemeten heerenhuizinghe" werd genoemd staat nu via ons NVM makelaarskantoor te koop. En het is nog steeds een ruim bemeten herenhuis. Een unieke kans om jouw woonwensen te vervullen!

Goed onderhouden, prachtig vormgegeven, karakteristiek en royaal HERENHUIS met maar liefst 7 slaapkamers, een diepe achtertuin met achterom, een volledig betegelde en moderne doucheruimte, een grote woonkeuken en bijkeuken en meer dan gemiddeld grote woonkamer met erker en een aangebouwde serre. Het perceel meet totaal 306m2 (inclusief de steeg) en is volledig in eigendom. De woonoppervlakte is bijna 200 m2 en de inhoud circa 600 m3. Langs de volledige diepte van de woning loopt op de westzijde een eigen vrije afsluitbare steeg/achterom.

Voorzien van centrale verwarming (merk: Remeha, eigendom, bouwjaar 2022) en een openhaard. Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. In de woonkamer is een airco waarmee je kunt koelen en verwarmen. Zonnepanelen zijn er nog niet, maar die zijn eenvoudig aan te brengen waardoor je een echte verduurzamingsslag kunt maken. Overweeg dan ook om de vloer en de spouwmuren gelijk te isoleren. U kunt namelijk deze verduurzamingsplannen voordelig meenemen in uw nieuwe hypotheek!

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegronden en de 3D tour geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
entree, vestibule, ruime hal met toilet + fonteintje en trapopgang naar 1e verdieping. Doorzonkamer met serre. Deels inpandige en deels uitgebouwde moderne keuken met eigentijdse inbouw-apparatuur. Toegang naar forse kelder met sta hoogte. Uitgebouwde bijkeuken/berging met CV-ketelopstelling. Grote en veel privacy biedende achtertuin van ca. 75 m2 met vrijstaand stenen bergschuurtje. Eigen achterom via de langs de woning lopende steeg. Voortuin ruim 60m2.

1e verdieping: overloop met toegang aan de achterzijde naar droogplat. 2 zeer ruime slaapkamers; voldoende vaste kastruimte. Kleinere slaapkamer boven de entree. Vanaf de overloop is de moderne doucheruimte met toilet bereikbaar.

2e verdieping, bereikbaar via een vaste trap. Totaal 4 slaapkamers, allen voorzien van een dakkapel. Kleine opbergruimte

Via een losse trap is de bergzolder over de volle breedte bereikbaar met een nokhoogte van ca. 105 cm.

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen