Groningerstraatweg 78 Leeuwarden

vraagprijs

€ 515.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte178 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1924
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op gewilde woonstand aan de noord-oostkant van de stad gelegen prachtig vormgegeven en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS (hoekligging Auke Stellingwerfstraat) met VRIJSTAANDE GARAGE, een aanbouw aan de achtergevel en op het zuiden gelegen achtertuin. Het geheel verkeert in een goede staat met eigentijdse voorzieningen, waaronder centrale verwarming, open haard, moderne keuken en badkamer. Nagenoeg volledig voorzien van isolatieglas. Er zijn nog diverse authentieke elementen in de woning aanwezig, zoals grote glas in lood ramen, schuifdeuren, fraaie vestibule, grote erkers etc. Kortom, een sfeervolle, ruime woning met alle gemakken van dien.

Het is met recht een royale woning te noemen want de woonoppervlakte bedraagt maar liefst 178m2 en de woninginhoud circa 703m3. Het perceel is 379m2 (eigen grond).

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegronden en de 3D tour geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
entree, vestibule, hal, toilet, toegang naar kelder. Royale doorzonkamer van ca. 42 m2 met erkers en een grote open haard en een op het zuiden aan de woonkamer grenzende tuinkamer van bijna 9 m2 met schuifdeuren. Moderne, dichte keuken van ruim 12m2 met eigentijdse inbouwapparatuur, doorloop naar bij-waskeuken met CV-ketelopstelling en buitendeur naar achtertuin (zuid). Garage annex berging 604x253cm met roldeur. Tuin op west- en noordkant (straatzijde Groningerstraatweg). Fraaie trapopgang naar:

1e verdieping: overloop, toilet, 3 slaapkamers van ca. 18m2, 17m2 en 7m2. Volledig betegelde en royale badkamer (7m2) met ligbad, douchecabine en dubbele vaste wastafel. Achterbalkon over de volle breedte van de woning. Voldoende vaste kastruimte. Vaste trap naar:

2e verdieping: overloop met aangrenzend een L-vormige slaapkamer (9,4m2) aan de achterzijde met schuine dakvlakken en een dakkapel (zuid). Voor-slaapkamer (12,9m2) met twee tuimelramen in schuin dakvlak. Bergruimte achter knieschotten.

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Groningerstraatweg 78

Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookie en Privacyverklaring