Huizumerstraat 4 Leeuwarden

vraagprijs

€ 185.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte75 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1920
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Starters opgelet! Zoek jij een fraaie, instapklare woning dichtbij het stadscentrum van Leeuwarden? Dan is dit jouw WOONKANS! Wij bieden namelijk nu te koop aan deze gewilde, moderne en typische jaren '20 tussenwoning. Aan een rustige, doodlopende straat gelegen in de karakteristieke woonwijk "Achter de Hoven".

De woning is in 2015 en 2017 nagenoeg geheel gerenoveerd, met onder andere een nieuw keukenblok, cv-installatie, laminaatvloer in de woonkamer, hal en de gehele 1e verdieping. De woning heeft op de begane grond een woonkamer met schoorsteenmantel en laminaatvloer. De dichte keuken is voorzien van ingebouwde koel-/vriescombinatie, gas-kookplaat, afzuigkap en oven en voorzien van plavuizen op de vloer.

De grotendeels betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet, wastafel en designradiator. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een erg ruim dakterras van ca. 18m2 waar je heerlijk kunt relaxen!

De woning heeft een woonoppervlakte van totaal 75m2. Verwarming d.m.v. een eigen CV ketel (2015), deels kunststof kozijnen en houten kozijnen met isolatieglas. Energielabel G.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze woning. De plattegronden en de 3D tour geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: entree, gang met meterkast. Woonkamer met schoorsteenmantel en laminaatvloer. Dichte keukenruimte met keuken in lichte kleurstelling. Wasmachine aansluiting en cv-ruimte in de keuken. Badkamer (2017, grotendeels betegeld) met inloopdouche, toilet, wastafel en designradiator. Kleine bijkeuken.

1e verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers, ruim dakterras ( ca.18m2) op zonnige stand (zuidwest) met houten vlonders en uitzicht over groen.

KENMERKEN:
- 75m2 woonoppervlak
- CV verwarming (Intergas, 2015)
- Energielabel G
- Deels kunststof kozijnen
- Groot dakterras

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen