Mr. P.J. Troelstraweg 162 Leeuwarden

vraagprijs

€ 469.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte145 m²
EnergielabelF
Bouwperiode1920
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op een fraaie woonstand aan de Mr. P.J. Troelstraweg bieden wij te koop aan deze goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING met in totaal 4 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond) en een diepe achtertuin van maar liefst 50 meter diep (oost) met veel zon! De woning is voorzien van een serre en een aanbouw met grote bijkeuken. Vanuit daar loop je door naar de slaap/werkkamer op de begane grond, met eigen entree via de steeg. Daardoor is deze woning ook uitermate geschikt voor wonen/werken (kantoor- of praktijkruimte). Verwarming vindt plaats door middel van een eigen CV ketel (Intergas, 2020). Eventueel bestaat de mogelijkheid om een grote garagebox die vlak bij de woning is gesitueerd te huren voor stalling van bijvoorbeeld huisraad of een auto/motor.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze prachtige woning. De plattegronden en de 3D tour geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: entree via de hal met portaal. Toegang tot de royale woonkamer voorzien van parketvloer, (sfeer)gashaard, erker met prachtig ruim uitzicht over de Mr. P.J. Troelstraweg. Half open moderne keuken (moderne laminaatvloer) met diverse inbouwapparatuur waaronder een combi/stoomoven. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de serre met marmeren vloer, waar het heerlijk vertoeven is en je via de schuifpui zo de tuin inloopt. Vanuit de keuken loop je door naar de zeer praktische en grote bijkeuken, met als bonus een slaap/werkkamer op de begane grond met openslaande deur naar de tuin. Deze ruimte kan ook als werkruimte worden gebruikt en heeft een eigen entree via de steeg.

1e verdieping: overloop met aangrenzend 3 slaapkamers (allen met eigen wastafel en balkon). Hier heb je heerlijk de ruimte! De badkamer beschikt over een douche, wastafel en 2e toilet.

Vlizotrap naar: zolderberging/vliering met veel bergruimte.

De vrij gelegen en diepe achtertuin is gesitueerd op het oosten en maar liefst 50 meter diep. Achterin de tuin staat een houten berging.

Kelder: vanuit de hal is de kelder bereikbaar, ideaal voor het opbergen van veel voorraad en voedingsmiddelen.

Bijzonderheden:
- wonen/ werken (kantoor/praktijk) mogelijk, eigen entree via de steeg
- verwarming door middel van een eigen CV installatie (Intergas, eigendom, 2020)
- slaapkamer op de begane grond
- diepe achtertuin van maar liefst 50 meter diep
- uitbouw en serre aan de achterkant
- nabij uitvalswegen en op korte afstand van het stadscentrum

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Mr. P.J. Troelstraweg 162

Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookie en Privacyverklaring