Nijlansdyk 48 Leeuwarden

vraagprijs

€ 285.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte139 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1963
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op mooie woonstand in de woonwijk "Nylan" en gelegen aan een groot plantsoen bieden wij te koop aan deze RUIME en GOED ONDERHOUDEN EENGEZINSWONING met oa. een groot SOUTERRAIN onder de volledige woning, in totaal 4 slaapkamers, een moderne keuken en badkamer en een beschutte achtertuin met vrijstaande stenen berging. De woning is in de loop der tijd altijd goed onderhouden en op essentiële onderdelen gemoderniseerd. Ook is de woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en zijn er in 2022 totaal 10 zonnepanelen op het platte dak geplaatst.

Op dit moment heeft de woning nog energielabel D, maar dat zal gunstiger uitvallen als het label wordt herzien n.a.v. het plaatsen van de nieuwe zonnepanelen.

De ligging van de woning ten opzichte van de openbare voorzieningen is ideaal. Zo is er een winkelcentrum om de hoek, is er een (basis)school en zijn er diverse sportvoorzieningen. Ook heeft de wijk een gezondheidscentrum en goede busverbindingen naar onder andere het centrum van de stad.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze woning. De plattegronden geven een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond:
entree, ruime hal met meterkast, trap naar souterrain/kelderverdieping en trapopgang naar de 1e verdieping. Modern uitgevoerd toilet, woonkamer met veel licht, een erker en strakke wand- en vloerafwerking. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over het plantsoen. Moderne, open keuken in hoekopstelling met inductie-kookplaat, oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

De achtertuin ligt op het noordoosten en is bereikbaar via een steeg/achterom. In de achtertuin staat ook nog een grote stenen schuur.

Het souterrain is gesitueerd onder de volledige oppervlakte van de woning en is voorzien van ruimte voor witgoed- en CV-ruimte en er is een 4e slaap/werkkamer. Deze ruimte kan ook worden gebruikt als hobby c.q. werkruimte of opslag.

1e verdieping:
overloop met vaste kast, ruime slaapkamer aan de voorzijde met 2 inbouwkasten en 2 slaapkamers aan de achterzijde. De moderne badkamer is volledig betegeld met inloopdouche, brede wastafel en een vrijdragend toilet.

KENMERKEN
- op mooie woonstand aan een groot plantsoen
- groot souterrain met onder andere een werk/slaapkamer en opstelplaats voor het witgoed
- het souterrain is ook geschikt als werk/hobbyruimte of opslag
- woonoppervlakte 138 m²
- eigen grond 138 m²
- 4 slaapkamers waarvan 3 op de verdieping en 1 in het souterrain
- moderne keuken en badkamer
- verwarming en warm water d.m.v. combi ketel (2006)
- geheel voorzien van isolatieglas en deels kunststof kozijnen
- 10 zonnepanelen (405WP per stuk)

DISCLAIMER
Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen