Oastein 19 Feanwalden

vraagprijs

€ 545.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte136 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1992
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Wil jij landelijk wonen in een dorp met veel cultuur en geschiedenis, maar met gemakken van voorzieningen zoals winkels, uitgaansgelegenheden en stad onder handbereik? Dan is dit de ideale woonkans voor jou.

Op een prachtig en landelijk gelegen locatie aan de rand van het dorp "Feanwalden" en het natuurgebied 'Butefjild' bieden wij TE KOOP aan deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING met energielabel A op 1590m2 eigen grond.

De woning is gebouwd in 1990 en is o.a. voorzien van een riante woonkamer met veel lichtinval en sfeervolle haardpartij, een separate woonkeuken met moderne keukenopstelling en 3 riante slaapkamers waarvan 1 gezamenlijk met de badkamer op de begane grond gesitueerd is. Levensloopbestendig wonen behoort hier tot de mogelijkheid.

De achtergelegen grote schuur met overkapping is voor meerdere doeleinden geschikt te maken; hobbymatig, een zakelijk karakter zoals bedrijfsactiviteiten of B&B aan huis of een combinatie van beide. Het geheel is 200m2.

De woning is zowel links als rechts bereikbaar via de eigen oprit. De carport geeft ruimte voor twee auto's en tevens is er een garage aanwezig.

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: entree en hal, ruime woonkeuken met veel lichtinval en moderne keukenopstelling, doorloop naar de bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine, droger en CV-ketel. Via de keuken bereik je de badkamer welke is uitgerust met een douche, ligbad, toilet en wastafel. Ruime woonkamer met veel lichtinval en sfeervolle haardpartij. Een riante slaapkamer.

1e verdieping: via de vaste trap kom je op de 1e verdieping met overloop en aangrenzend 1 grote slaapkamer aan de voorzijde en 1 grote slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Beide slaapkamers zijn voorzien van een ingebouwde bergruimte.

Bijzonderheden:
- Riant en degelijk gebouwd
- Energielabel A
- 10 zonnepanelen (2020)
- Airco (unit) in woonkamer. Verwarmd en verkoeld
- Recentelijk schilderwerk buitenom (2023)
- Riante tuinen met diverse terrassen, borders, rots en waterpartijen
- Het dorp Feanwalden is gunstig gelegen nabij uitvalswegen 'Centrale As' en 'De Haak'. Bus en treinvoorziening zijn op loop/fiets afstand.
- Het achter gelegen grasland met een oppervlakte van maar liefst 7.420m2 kan in overleg apart bijgekocht worden.

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen