Roptastate 160 Leeuwarden

vraagprijs

€ 189.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte88 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1982
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op mooie woonstand in de woonwijk "Camminghaburen" bieden wij te koop aan deze prachtige MAISONNETTE met een ruime woonkamer, een balkon op het zuidoosten en een moderne keuken. Het appartement bevindt zich op de hoek en op de hoogste woonlaag van het appartementencomplex. Voorzien van 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een eigen berging op de begane grond. Verwarming vindt plaats d.m.v. stadsverwarming.

Het appartementencomplex ligt nabij het winkelcentrum, (basis)scholen en openbaar vervoer. Het wandel- en recreatiegebied "de Groene Ster" is op korte afstand bereikbaar.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van dit appartement. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Appartementencomplex: via de centrale entree (met afgesloten portiek, brievenbussen en intercomsysteem) loop je zo via het trappenhuis naar het appartement op de tweede verdieping.

Appartement: entree/hal met meterkast, toilet met fontein en trapopgang. Woonkamer (voorzien van laminaatvloer) met toegang naar het balkon met een prachtig uitzicht. De gesloten keuken ligt aan de galerijzijde en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Op de verdieping van het appartement zijn 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche, wastafel met wastafelmeubel en designradiator. De eigen (fietsen)berging is gelegen op de begane grond.

Algemeen:
- woonoppervlakte 88m2 en inhoud 286m3
- het balkon is gelegen op het zuidoosten
- verwarming en warm water door middel van stadsverwarming
- voorzien van dubbel glas
- energielabel B
- VvE bijdrage is €195,74 per maand (tot en met december 2028 € 210,- extra i.v.m. kasversterking).

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen