Skuorrehofwei 8 Easterwierrum

vraagprijs

€ 329.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte130 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1982
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

SKUORREHOFWEI 8 EASTERWIERRUM
In het mooie dorp Easterwierrum bieden wij TE KOOP aan deze fraaie en goed onderhouden twee-onder-1-kapwoning op totaal 297m2 eigen grond. De woning heeft een mooie L-vormige woonkamer, een moderne keuken (geplaatst 2024) welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een heerlijke zonnige en verzorgd aangelegde achtertuin met vrij uitzicht. De voormalige garage is omgebouwd tot grote bijkeuken annex hobbyruimte met veel opbergruimte. In totaal zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 op de zolder. De gemoderniseerde badkamer bevindt zich op de 1e verdieping en is voorzien van een douche, lig(bubbel)bad, vaste wastafel en een 2e toilet.

De woning is ook nog eens energiezuinig (energielabel A), want de ramen zijn voorzien van HR++ glas, er is muur-, vloer- en dakisolatie en er zijn 14 zonnepanelen op het dak gelegd. Kortom, deze woning is voorbereid op de toekomst. Wat wil je nou nog meer?

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze mooie woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHIJVING
Begane grond: zijentree, hal, meterkast, trapopgang en toilet. L-vormige woonkamer met veel lichtinval en voorzien van een pelletkachel. Gemoderniseerde en moderne keuken (2024) welke is voorzien van een hoogwaardig composiet aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. Doorloop naar de volledig geïsoleerde bijkeuken annex hobbykamer (ca. 20 m², verwarmd) met de achterdeur naar de verzorgd aangelegde en royale achtertuin waar je heerlijk van de zon kunt genieten.

Eerste verdieping: op de verdieping zijn 2 ruime slaapkamers, waarvan één voorzien van grote kastenwand over de gehele breedte. Moderne badkamer is royaal en voorzien van een lig(bubbel)bad, douchecabine met regendouche, wastafel en tweede toilet. De kozijnen op deze verdieping zijn van kunststof en voorzien van horren.

Tweede verdieping: bereikbaar via een vaste trap en toegang tot de derde, ruime slaapkamer met grote kunststof dakkapel. Veel opbergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
De voortuin is fraai aangelegd en heeft een ruime oprit waar gemakkelijk 2 auto's kunnen staan. Via de achterom is de achtertuin bereikbaar. De tuin is verzorgd aangelegd en er is een houten overkapping geplaatst.

Bijzonderheden:
- Nieuwe keuken (2024)
- Drie ruime slaapkamers
- Moderne badkamer
- Hobbykamer annex bijkeuken op de begane grond (ca. 20 m², verwarmd en volledig geïsoleerd)
- 14 zonnepanelen, eigendom
- Energiezuinig (label A)
- Kunststof dakkapel aan de achterkant
- Kunststof kozijnen met horren op de 1e verdieping
- Moderne meterkast met 10 groepen, krachtgroep en 4 aardlekschakelaars
- Ruime en verzorgd aangelegde zonnige achtertuin met overkapping
- Centrale ligging tussen Sneek, Leeuwarden en Heerenveen

OVER HET DORP EASTERWIERRUM
Dit echte Friese dorp heeft een actief verenigingsleven met toneel, sport en muziekactiviteiten. De woning is vlakbij het sportveld gelegen. De Tysker, waar diverse bijeenkomsten worden georganiseerd ligt ook om de hoek. Daarnaast zijn basisvoorzieningen te vinden in het nabij gelegen Mantgum, wat op zo’n 4 minuten rijden ( met de auto) van Easterwierrum ligt. Easterwierrum is ideaal gelegen, want het ligt centraal tussen Grou en Sneek. Daarnaast zijn ook de verschillende uitvalswegen snel bereikbaar en zijn in Mantgum en Grou treinstations gelegen, die vanuit het dorp goed bereikbaar zijn.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen