Ulemar 17 Leeuwarden

vraagprijs

€ 595.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte210 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2003
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op mooie woonstand aan het water in de wijk "Zuiderburen" royale en luxe uitgevoerde 2-ONDER-1-KAP WONING met onder andere 2 badkamers en 8 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Deze fraaie en moderne woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is ideaal voor een groot gezin of als je wonen en werken met elkaar wilt combineren. Met een slaapkamer op de begane grond en een badkamer met douche, toilet en wastafel is de woning ook nog eens levensloop bestendig.

Kortom, de ideale woning voor jou!

De royale woonkamer van maar liefst 47 m2 heeft een aanbouw en een grote schuifpui naar de tuin aan het water, gelegen op het zuiden. De achtertuin is voorzien van een fraai terras en een grote vlonder (van kunststof). Hier kun je ook heel goed een boot(je) of sloep aanleggen en zo het openbare vaarwater (staande mastroute) opvaren. De keuken bevindt zich aan de straatzijde en is ruim van opzet en voorzien van alle gangbare inbouwapparatuur. De voormalige garage is omgebouwd tot slaapkamer met toegang tot de badkamer met inloopdouche, 2e toilet en vaste wastafel. De ruime inpandige berging van 14m2 is vanuit de tuin bereikbaar.

Op de 1e verdieping bevinden zich maar liefst 5 slaapkamers, de 2e badkamer en een groot balkon van 12m2. Het balkon is van binnenuit maar ook vanuit de tuin bereikbaar.

Het is met recht een royale woning met heel veel mogelijkheden te noemen want de woonoppervlakte bedraagt maar liefst 209,5 m2 en de woninginhoud bedraagt maar liefst circa 766m3. Er zijn in totaal 11 zonnepanelen. In combinatie met vloer,- dak- en muurisolatie en HR glas is het ook nog eens een energiezuinige woning.

Het perceel is 358m2 groot (eigen grond, inclusief water). De woning staat op een unieke plek in de wijk Zuiderburen met alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik. Bovendien ben je binnen 20 (fiets)minuten in het centrum van Leeuwarden.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegronden en de 3D tour geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
entree, hal met toiletruimte en meterkast, vanuit de hal toegang naar slaapkamer (16,5 m2) met badkamer (douche, wastafel en toilet). Uitgebouwde woonkamer met strakke wand- en vloerafwerking en voorzien van een grote schuifpui en moderne open keuken (aan straatzijde). Vanuit de woonkamer loop je zo de fraai aangelegde tuin in met grote vlonder met eigen aanlegsteiger en een zwemtrap. De berging is buitenom te bereiken. Het dakterras ook.

1e verdieping: overloop, 5 slaapkamers van ca. 16,9m2, 14,6 m2, 11,4m2, 10,7m2 en 7,9m2. De grootste slaapkamer biedt toegang tot het royale balkon (gelegen op het zuiden) en heeft vaste inbouwkasten en een vaste wastafel. De 2e badkamer heeft een ligbad, douche, wastafel en toilet. Vaste trap naar:

2e verdieping: overloop, 2 slaapkamers van 7,6m2 en 8,1mw voorzien van dakramen en bergruimte achter de knieschotten. Berging met opstelplaats voor oa. de CV-ketel.

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Ulemar 17

Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookie en Privacyverklaring