Wijbrand de Geeststraat 4 b Leeuwarden

vraagprijs

€ 175.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte61 m²
Energielabel
Bouwperiode1954
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op mooie woonstand aan de Wijbrand de Geeststraat bieden wij te koop aan dit mooie en karakteristiek vormgegeven appartement op de 1e verdieping (2e woonlaag). Het appartement ligt zeer centraal en nabij het stadscentrum van Leeuwarden. Er zijn 2 royale slaapkamers en aan de voor- en achterkant zijn 2 ruime balkons. De badkamer is onlangs compleet gerenoveerd. Verwarming vindt plaats door middel van een eigen CV installatie en de kozijnen zijn nagenoeg allemaal voorzien van HR++ glas.

Het appartementencomplex bestaat uit 4 woonlagen en betreft een een Gemeentelijk Monument. Dat zie je onder andere aan de fraaie gevelelementen en diverse gevelversierselen. De Vereniging van Eigenaren is actief en financieel gezond. Er is een meerjarige onderhoudsplan opgesteld. In de nabije toekomst staat de vervanging van het kozijn aan de voorzijde van het appartement gepland. De maandelijkse bijdrage voor de VVE bedraagt €140,-. Omdat het een monument betreft is het energielabel niet verplicht, maar op basis van de aanwezige energiebesparende maatregelen zal dat hoogstwaarschijnlijk C zijn.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van dit mooie appartement. De plattegronden geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Centrale entree:
Via de centrale entree kom je in de portiekhal van het appartementencomplex met een afgesloten toegangsdeur. Vanuit de centrale entree is daar de trapopgang richting het appartement. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping. Vanuit de centrale entree is er ook toegang tot de vrijstaande stenen bergingen achter het appartementen complex.

Appartement:
Op de 1e verdieping is de entree naar het appartement, met de eigen hal, meterkast, separate toiletruimte, gerenoveerde badkamer (2024), 2 slaapkamers (beide met toegang tot balkon) en de dichte keuken. Ruime woonkamer met veel licht, mooi uitzicht en vanuit de slaapkamer aan de voorkant heb je toegang tot het grote balkon aan de straatzijde (zuid). Vrijstaande stenen (fietsen)berging buiten, achter het gebouw.

DISCLAIMER
Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen