Zenegroen 48 Leeuwarden

vraagprijs

€ 325.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte120 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1974
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op een mooie, rustige woonstand in de groene woonwijk "Aldlan-Oost" bieden wij te koop aan deze goed onderhouden TUSSENWONING met GARAGE op totaal 193m2 eigen grond. Er zijn in totaal 2 slaapkamers (voorheen 3) en een gemoderniseerde, royale badkamer. De royale woonkamer (34m2) heeft een grote, open keuken (7m2), een vide in het zitgedeelte en een grote schuifpui waardoor je mooi uitzicht in de achtertuin hebt. Er is een diepe voortuin met toegang naar de garage (afmeting 6mx3m) welke is voorzien van een elektrische, geisoleerde garagedeur. De verzorgd aangelegde achtertuin op het noordwesten is 11 meter meter diep en je kunt er op diverse plekjes heerlijk van zon genieten.

De woning is in de loop der tijd altijd goed en met veel zorg onderhouden. Ook is de woning onderhoudsarm omdat er overal kunststof kozijnen zijn geplaatst. Verwarming door middel van een eigen CV installatie. Eigentijds en goed geisoleerd (energielabel C).

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze woning. De plattegronden en de 3D tour geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING:
Begane grond: entree, hal, meterkast, bergkast met CV-ketel, trapopgang, toilet. Royale woonkamer met plavuizen vloer, een grote open keuken met veel ruimte voor de eettafel. Zit-kamer met vide en grote schuifpui. Via de voortuin kom je in de grote garage met een oppervlakte van 18m2 (6mx3m). Vaste trap naar:

1e verdieping: overloop met aangrenzend een vaste (linnen)kast, 2 slaapkamers (voorheen 3) en een uitgebouwde, moderne badkamer welke is voorzien van dubbele wastafel, douche en 2e toilet. Doorloop naar de witgoedruimte met ruime opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Dakkapel aan de voor- en achterkant.

KENMERKEN:
- Goed onderhouden ruime tussenwoning met eigen garage
- Verzorgd aangelegde achtertuin van 11 meter diep op het noordwesten
- Ruime woonkamer van 34m2 met grote schuifpui en open keuken
- Moderne en vergrootte badkamer en witgoedruimte
- Kunststof kozijnen met zonwering aan de voorkant (begane grond)
- Energielabel C
- 120m2 woonoppervlakte
- Mogelijkheid voor 3e slaapkamer

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen